Als u gekoelde producten veilig wilt transporteren, biedt een koelcontainer uitkomst; u kunt deze kopen bij RCC Container Trading in Rotterdam. We bieden u zowel gebruikte als nieuwe containers aan. Wanneer u een gebruikte container wilt kopen, checken we deze eerst grondig en indien nodig voeren we reparaties uit met staal. Zo weet u zeker dat u bij ons een container koopt die CSC-gekeurd is en bovendien wind- en waterdicht is.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Een koelcontainer kopen: ontdek de mogelijkheden

Een koelcontainer heeft een ingebouwd koelaggregaat en is geschikt om te kopen als u bijvoorbeeld voedsel of planten gaat vervoeren. We hebben koelcontainers in verschillende maten en we personaliseren de container voor u als u dat wilt. We realiseren bijvoorbeeld woningen en podia. Ook kleine modificaties zijn geen enkel probleem voor ons. Denk hierbij aan schilderwerk of het plaatsen van ramen. We bieden een totaalservice wanneer u ons inschakelt voor de levering van een container, of u nu een kleine of grote inhoud wilt vervoeren.

Laat een container door ons leveren

Als u bij ons een koelcontainer gaat kopen, leveren we deze op de door u gewenste locatie, waar dan ook ter wereld. Wilt u de container af komen halen? In Rotterdam beschikken we over het oudste containerdepot van de Rotterdamse haven. Ons familiebedrijf is opgericht in 1968, dus we hebben jarenlange ervaring en weten alles over containers en opslag. Wilt u een koelcontainer bij ons kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl.