Kleine container huren

Heeft u een een kleine container maar voor kortere tijd nodig of wilt u niet in een keer een grote investering doen? Dan kunt u er voor kiezen om een kleine container te huren bij R.C.C. containers. Bij ons vindt u een ruim aanbod containers in verschillende soorten en maten.

Of u nu een zeecontainer van 4ft of een kleine reefercontainer wilt huren, bij ons vindt u het allemaal. U kunt de containers altijd voor een scherpe prijs huren met een minimale huurperiode van 30 dagen. Wilt u meer weten over het huren van een kleine container of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over welk type container het beste bij uw wensen past.

Verschillende soorten kleine containers te huur

Bij R.C.C. containers staan we er om bekend dat we een erg ruim assortiment aan containers op voorraad hebben staan. Wat voor soort container u ook zoekt, bij ons vindt u het. Wij zetten de verschillende soorten containers die u bij ons kunt huren voor u op een rij:

Waarom kiezen voor een kleine container?

Wanneer u een kleine container wilt kopen of huren kan het lastig zijn om te weten waar u op moet letten. Daarom informeren we u voordat u de container koopt of huurt goed over de eigenschappen en toepassingen van de container. Onze kleine containers van 4ft of 8ft zijn ideaal voor het opslaan van goederen of om goederen in te vervoeren. De containers zijn namelijk erg water en winddicht. Ook wanneer u op zoek bent naar een speciale container met bijvoorbeeld extra deuren of als u er een woning of werkplaats van wilt maken, denken we graag met u mee. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het modificeren van containers.

Wat kost het huren van een kleine container?

De kosten van het huren van een kleine container liggen een stuk lager dan bij het huren van een grote container. De prijzen zijn namelijk afhankelijk van de grootte van de container en van hoe lang u de container nodig heeft. Een kleine container kunt u bij ons al huren vanaf €1,50 per dag voor een minimale huurperiode van 30 dagen. Wilt u een grotere container of een reefer of tankcontainer huren, dan kunnen de kosten hoger zijn. Denk hierbij aan €10 tot €17 per dag. Wilt u precies weten hoeveel het huren van de container die u zoekt zal gaan kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Meer weten over een kleine container huren?

Wilt u meer weten over het huren van een kleine container of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan al meer dan 50 jaar klaar voor zowel zakelijke als particulieren klanten en helpen ook graag u bij het huren van een container. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij adviseren u graag. We leveren zowel aan Nederlandse als buitenlandse bedrijven.